dissabte, 13 de novembre del 2010

On ho fem? (Aniversaris infantils)

Les festes d'aniversari dels grans són a vegades complicades; les dels petits, sempre. I més si convides tota la classe amb germanets i voreges les 50 persones (sense comptar els pares). Així que sempre es planteja la pregunta: On ho fem?
Quan erem petits, els que celebraven l'aniversari ho feien a casa en petit comitè... Suposo que en uns anys també passarem a aquesta fase de celebrar-ho només amb els amics més propers, però de moment anem 'a lo grande' (tot i que entre vàries famílies perquè sinó és impossible).
Opcions n'hi ha moltes, però com a vegades anem curts d'idees us en passo algunes:
  • La més fàcil: el parc infantil. Molt ben organitzats, t'ho donen tot fet, hi ha monitors i si els nens ja tenen 4 o 5 anys pots fer bastant la teva. Els que jo conec: Aventura Park que a més té espectacle però sempre està molt ple; Jocland, molt més familiar però menys espectacular.
  • Zoo de Barcelona. Tenen un parell d'opcions segons l'edat dels nens i el nombre de nens, en què tots remenen els animals del terrari, o la que només el homenatjats toquen els dofins (en breu hi anirem per la següent festa i us podré dir com va)
  • Poni Club: Activitats amb ponis i monitors i la possibilitat de portar berenar.
  • Aquarium: Activitats, pica-pica amb preu apart i limitació a 25 nens.
  • Cinema IMAX: Aquí es veure la pel·licula que toqui segons horari, fer una mica de pica-pica (abans o después de la peli) i ja està. No hi ha monitors, han d’estar amb els pares però és ideal per que podeu convidar mooolta gent.
  • Teatres: Poliorama, permet fer una visita prèvia a les interioritats del teatre i veure l'obra infantil que estigui en cartellera. Els nens homenatjats presenten l'obra a l'escenari. Si es vol fer un esmorzar abans et posen en contacte amb www.petitexplorador.com (que també munten festes d'aniversari). També La Puntual organitza espectacles de titelles personalitzats.
  • Club Natació Barcelona: No és barat (26€, però tampoc ho són moltes de les altres) i hi ha 1h d'activitats de terra, 1h d'activitats de piscina i 30 min per esmorzar. No hi ha límit de nens ni cal ser soci del club.
  • Parcs de Barcelona: Si els vostres fills fan l'aniversari durant el bon temps, hi ha opcions molt maques com el Parc de la Ciutadella, el Parc de l'Oreneta o coses més senzilles com el Parc de la Maternitat. Crec que s'ha de demanar permís però jo ho vaig fer al Parc de la Maternitat i per desconeixement no ho vaig demanar :-)
  • I finalment allà on ho vam fer nosaltres: Barcelona Bosc Urbà, un circuit de tirolines i altres elements en què els pares han d'estar pels fills però on els nens s'ho van passar molt bé (i fins tot alguns pares que es van animar a fer part del circuit vermell). A més hi ha l'opció de fer maquillatge i és a cobert (però no tancat). La part de l'esmorzar és potser la més fluixa però potser fins i tot t'ho pots portar tu.

Ja ho sabeu... De llocs no en falten, només és veure fins on arriba la butxaca :-)