divendres, 6 de juliol del 2012

Voluntariat al campionat del món junior d'Atletisme

Aviat farà 20 anys que vaig ser voluntària olímpica, una de les millors experiències de la meva vida, tot i que em va agafar ben jove. Algun dia podria escriure sobre aquells dies màgics. Però no sé si la memòria m'hi arribarà, el que sí tinc són moltes fotos per penjar
Fa dos anys vaig recollir aquell esperit i vaig tornar a col·laborar de voluntària al B10, als Europeus d’atletisme. Van ser uns dies de conèixer grans companys i aconseguir grans fotografies, sobretot la que em vaig fer amb el meu mite de l’atletisme, Sergéi Bubka. Aquells dies la tasca que se’m va encomanar va ser estar a l’hospitality de l’hotel Skipper, donant informació i coordinant transports per la família atlètic. Vaig conèixer molts voluntaris i entre ells molts conductors. Aquest any seguint aquella història m'he tornat a apuntar al Campionat Mundial Junior d'atletisme i he fet el canvi a l’equip de pilots :-)
Ahir vam fer la formació específica i vam recollir l’equipament. És xulíssim:
Conjunt complet de samarreta (3), pantalons (1), bambes i mitjons (3): Ara ja tindré unes bambes per anar a córrer (això és el propòsit a fer a partir de setembre)
I encara més coses, per suportar els elements: gorreta pel sol i jaqueta impermeable per si plou.
I una bossa per portar totes les coses.
Quines ganes de començar el dilluns!! Ja us explicaré quin cotxe he de portar però Montjuïc acabarà sent una segona casa per mi.