dilluns, 17 d’agost del 2009

9.58

Crec que no hi ha res més a dir... IMPRESSIONANT!!
Usain Bolt ho ha tornat a fer... Ha rebaixat en 11 mil·lèsimes el record del món...

I vaig dir que no escriuria excepte per ell i aprofitant que estem a Barcelona a l'espera d'agafar demà el vaixell... aquestes ratlles d'admiració.

dimecres, 12 d’agost del 2009

Tancat per vacances

Sí, marxem de vacances
Demà agafaré el cotxe per anar a la feina i una estona després, el tren cap a Segur de Calafell i en quatre dies, de nou el cotxe... per embarcar-nos cap a Menorca.
Necessito una mica de relax que porto uns dies que estic insoportable... i a més anirà acompanyat de desconnexió de blog, de facebook i d'internet... així que... fins a la tornada, on explicaré noves tonteries, lluiré nous modelets (jajaja) i m'acostaré perillosament... fins que m'atrapin, els 37 (Per als més oblidadissos: 9/9... i si tot va bé amb alguna mena de festeta)
PD: Entrades pendents: Primavera Sound (més com a recordatori personal que una altra cosa) i casament de Marco i Susanna (un altre capritx de vestuari acomplert) i tot el que pugui sorgir en aquestes tres setmanes... (Suposo que no haurà una nova exhibició com la de l'Usain Bolt que em faci anar a un cyber)
PD2: Marc, your car is cool... and the photo is funny... thanx for the ride

dilluns, 10 d’agost del 2009

Dol perico i del món del futbol

Quan ahir el JM em va dir que havia rebut 2 sms d'un company seu del futbol dient-li que Jarque havia mort vaig quedar en shock. Allunyats d'internet no vam poder saber gaire més que havia mort presumiblement d'un infart.
Havia de ser pare en un mes, i tenia una prometedora carrera a l'Espanyol o potser a un altre club, però la mort l'ha vingut a buscar abans del que tocava. Igual que va fer amb Puerta, dos jugadors de la final de la UEFA a Glasgow de fa 2 anys. I tot i l'impacte d'aquella mort perquè va ser en joc, aquesta m'ha deixat molt més afectada. Possiblement perquè l'Espanyol és un equip que m'és molt més proper, i perquè Jarque sempre m'havia agradat.
En moments com aquest no hi ha colors ni enveges sinó un sentiment agermanat de dolor.Així que tot el meu suport als amics pericos que estaran molt afectats per la notícia i DEP, Dani.

dilluns, 3 d’agost del 2009

Bones vacances (record per als meus orígens)

Us desitjo a tots que hagueu, esteu o passeu unes bones vacances a la platja, muntanya, ciutat o allà on sigueu més feliços (sofà i tele, llit i ...companyia)
I us ho desitjo amb una cançó que tot i que no té res a veure amb les vacances (però sí amb l'amor, i diuen que és durant aquestes que més parelles es trenquen :-), quan la vaig escoltar l'altre dia en una estranya festa del barri, ja vaig pensar que ilustraria aquesta entrada





A part d'això, voldria fer-vos un suggeriment per a les vostres properes vacances/excursions/sortides. Com la majoria ja sabeu la meva família (a excepció de la meva mare, ja nascuda a Barcelona) , prové de Gandesa, a la Terra Alta. Aquesta és una comarca de Tarragona, tan desconeguda que molta gent pensa que no està ni a Catalunya. Dissortadament només sembla que es conegui per desgràcies com la Batalla de l'Ebre o pel foc que va cremar part dels Ports i prendre la vida a 5 bombers. Sempre que puc en faig propaganda i amb això que ha passat crec que amb més motiu cal impulsar-ne la visita.
És una zona amb encara poc turisme, però amb ofertes molt interessants de tipus aventurer (com la Via Verda), enogastronòmic (com la Festa del Vi que uns quants de vosaltres ja heu provat), paisatgístic (Excursions a la Fontcalda -el santuri del nom de la meva mare-, als Ports), i cultural (Espais de la batalla de l'Ebre) que permet una bona escapada tant si són dos dies com si en són 15. I amb l'afegitó que us puc fer recomanacions.
Us passo algunes webs genèriques i us he penjat algunes fotos (la primera de la dreta dels Ports des d'Arnes; la segona unes cabres salvatges que ens vam trobar):
http://www.terra-alta.org/
http://www.terra-alta.altanet.org/
www.xtec.cat/~jferre15/

PD: Especialment li dedico un molt bon viatge a Perú a la meva germana Núria