dilluns, 17 d’agost del 2009

9.58

Crec que no hi ha res més a dir... IMPRESSIONANT!!
Usain Bolt ho ha tornat a fer... Ha rebaixat en 11 mil·lèsimes el record del món...

I vaig dir que no escriuria excepte per ell i aprofitant que estem a Barcelona a l'espera d'agafar demà el vaixell... aquestes ratlles d'admiració.

3 comentaris:

david m ha dit...

Sí, no és pot comentar molt més, ha repetit l'increïble actuació de Pekín, aquesta vegada sense deixar-se anar gaire al final. Ara, apart del que faci en aquests campionats als 200, a buscar baixar dels 9.50!!!

Per cert, no li treguis mèrit, ha baixat 11 centèsimes, no mil.lèsimes, aquestes no es conten a l'atletisme...

Bona estància a Menorca...

Maida ha dit...

Segueixo de vacances però... tinc internet tot i que arribem tan tard que només avui m'he connectat.
David, no es pot escriure ni ràpid ni tard... jo ja vaig veure que m'havia menjat les centèssimes però de 19.50 ja havia baixat ell... (tot i que als jocs olímpics)
:-)
Menorca es farà curta!!!

david m ha dit...

Bé,avui/ahir l'extraterrestre ja s'ha posat en els 19.19 segons... És curiós el lluny que ja queden els mítics (i sospitosos) 19.72 de Pietro Mennea, crono que va estar 17 anys (!!!) com a récord del món (1979-1996) i que formen part de la meva infantesa-adolescència-joventut com a espectador d'atletisme...

Per cert, crec que t'has confós en el que vaig escriure l'altre dia, comentava el que podia fer l'Usain als 200, però quan parlava del temps em referia a baixar de 9.50 als 100 en un futur, no de 19.50 als 200 (on està el "1"???), el récord anterior ja eren 19.30...

Me n'alegro de que la cosa vagi bé per Menorca.

I quina calor aquests dies!!! sort que no hi ha massa humitat pel que acostuma Barcelona...