diumenge, 24 de maig del 2009

Orgull del nostre modernisme

M'encanta descobrir llocs nous de Barcelona, sobretot si són del modernisme. Possiblement ja havia vist aquesta casa alguna vegada però divendres em va deixar astorada. Parlo de la Casa Thomas al número 293 del carrer Mallorca. Projectada pel gran Lluís Domènech i Montaner al 1895 és una de les obres on des de fora més es pot contemplar la bellesa interior.
En els baixos hi ha instal·lada la botiga de mobiliari Cubiñá, que ha aconseguit crear un espai on ve de gust entrar a comprar... quan ens toquin els Euromillones. I és que a més a més el mobles són de les millors marques del mercat i els preus són...
Recomano anar-hi, sense comprar, quan els llums de l'aparador siguin oberts, perquè aquesta foto no li fa justícia.
PD: A més d'això, divendres va servir per una lamentable incursió, després de molts anys, al bingo. Erem 5 vam jugar 12 cartrons cadascú i només vam aconseguir una lamentable línia... Sort que el sopar al Palermo va ser tan bo com sempre... Gran dia el primer dia que m'hi van portar els companys d'InfoSIR!!!!!!

2 comentaris:

Caviargirl ha dit...

Hem d'aprofitar les nostres joies d'arquitectura modernista, aquest estiu començaré la ruta anant a prendre una copeta de cava a la terrasseta de la Casa Fuster.

Maida ha dit...

Quina bona idea... Avisa'm que m'hi apunto...