dijous, 22 d’octubre del 2009

Ad, joke or truth?

Fa un parell de setmanes va aparèixer aquesta tanca publicitària davant de l'empresa on treballo. D'entrada em va xocar. Diguem que ja no està molt de moda la publicitat 'expectativa', és a dir, aquella en què no se sap qui la paga fins després del segon anunci o segona tanca.
I obro parèntesi perquè en la memòria de tots (o almenys dels de la meva edat) està el mític anunci de la ONCE 'Traerá cola' , el de la cua de gent esperant, que va marcar un hit en la publicitat espanyola al ser el primer en fer servir aquesta tècnica.
Així que suposant que no sigui aquest el cas. Què pot ser? Una broma? D'entrada gastar-se diners en una tanca per fer una broma (per exemple, a un treballador de l'empresa de davant) no té massa sentit perquè si no ha variat, quan tu contractes tanques, pots arribar a contractar unes certes zones, però mai la tanca exacta. Per aquest mateix motiu tampoc tindria sentit que la persona que apareix fos un autèntic morós al qui es volgués molestar.
No obstant això el missatge és contundent i extraordinàriament realista (i si substituíssim morós per corrupte encara més), així que no pot ser un caprici de la naturalesa ni unes cares de Bélmez que han aparegut allà.
Algú n'ha vist a algun altre lloc? Teniu alguna idea? Sou els autors? Es desvetllarà el secret o canviaran de tanca i posaran un anunci de un cotxe que no tindrà cap lligam i ens quedarem amb un pam de nas?

2 comentaris:

Nui ha dit...

Jo pensaria que no és un anunci sino una manera d'avergonyir un morós que treballa davant d'on han col.ocat el cartell. No et sona el tio? Mira-te'l bé.
De moment com a primer avís li han tapat els ulls per fer-li por al tio, i que així s decideixi a pagar però si no paga en breu li destaparan els ulls i ale! A passar vergonya!
En la situció de crisi existent les empreses recobradores tipus cobrador del frack tenen molta feina i s'han d'inventar noves tècniques...

Potser estic grillada però es una opció....

Maida ha dit...

A mi no em sona... Veure'm... Si et fixes hi ha tota una pert negra a la part dreta de la foto. Potser demà ja em treuen de dubtes