diumenge, 21 de juny del 2009

I a petició popular? Braves....

Ahir em van dir que com és que no havia fomentat, en el meu blog, la discusió sobre les millors braves de Barcelona, que es va encetar al Timeout, però és que porto uns dies una mica mandrosos per escriure (de fet, encara vull fer la crònica del Primavera) i alhora enfeinats preparant coses per les nits, com un àlbum de record per a la padrina escolar de l'Ariadna.
A tot això la polèmica es va crear en un reportatge on el número 1 no va anar a parar ni al Tomàs ni al Mandri, sinó a La Taverna del Clínic, segurament per la seva originalitat. Aquesta segona posició en empat per als dos mites donava més joc per fer una enquesta i forçar el desempat.
I vosaltres que me'n dieu?

Jo voto Tomàs... almenys fins que vagi a la pelu i al sortir faci un Mandri (és que les vegades que m'he assegut al Mandri no he demanat patates)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com era d´esperar...no hi ha debat, i és que la resposta ja la sabem tots :-) encara que algunes gacetillas intentin embaucar al personal, que si no salen en el Time Out no se las comería nadie, al loro!

Marc El Cabeza De Brava