dijous, 11 de setembre del 2008

Festa del Vi 2008

Aprofito que aquest any tinc el blog, per fer una mica de publicitat d'una festa (la Festa del Vi a Gandesa) a recomanar per diversos motius i a la qual no hem faltat des del primer cop que hi vam anar:

1r. És la festa del vi de la Denominació d'origen Terra Alta. Ocasió extraordinària per conèixer uns vins fantàstics però que encara estan llaurant la seva expansió fora del seu territori.
2n. Per als qui no coneixeu aquesta part de Catalunya, permet descobrir una zona molt important en la història de la Guerra Civil i també un lloc on es poden fer excursions i on es poden visitar llocs com Horta de Sant Joan, poble del que Picasso va dir 'Tot el que sé, ho he après a Horta'.
3r. Per què qui no hagi menjat mai 'La Clotxa', ho ha de provar. I és tot menys lleuger (Gràcies David per la foto).

Aquest any la festa és el cap de setmana de l'1 de novembre (de fet sempre és el primer cap de setmana de novembre). Si algú si vol apuntar, el més problemàtic és l'allotjament, que a Gandesa és escàs (N'hi ha més a altres pobles però beure bon vi i després veure la carretera és una mica incompatible) . Així que doneu-vos pressa. Us passo les dues adreces de Gandesa: Hotel Piqué (977 42 00 68) i Fonda Serres (977 42 10 25)

PD. Com de moment només hi ha el flyer, us poso l'enllaç de la festa de l'any passat.