L'aparell de raclette me'l van regalar per al meu casament però vaig estar un parell d'anys sense fer-lo servir. El primer dia que el vam voler utilitzar, en endollar-lo van saltar els ploms. Ja no hi havia garantia i fins que no els vaig portar a arreglar va passar una eternitat. I després va tornar a quedar desat.
Però a finals de l'any passat vam decidir ja estrenar-lo i la veritat és que és un menjar molt divertit per a un petit grup (per al meu model de fins a 6). El formatge raclette es fon ràpidament en els compartiments inferiors mentre que a la part superior del grill es poden fer viandes per acompanyar les patates bullides que juntament amb el formatge són la base del plat.
Aquesta vegada el grill va ser:
- Safata de carns: filets de pollastre, salsitxetes mini, xistorra a trossets, filet de vedella i filet de porc a tires
- Safata d'embotits: pernil del bo (Gentilesa de la Geni i el Ramon), pernil dolç una mica gruixut per poder fer a la planxa, beicon
- Verdures: tomàquets i xampinyons a filets
- I també per acompanyar encurtits: cogombrets, cebes i alls
I finalment una salsa tàrtara
I el millor de tot és que per al tipus de coses que vam cuinar es pot dir que no fa fum i a més aquí cadascú s'ho cuina al seu gust
2 comentaris:
Je, Je...
Jo en tinc una a casa, no son cares.
Es molt comode com dius, i ho he proposat per un sopar de cap d'any amb els amics a casa, per allò de no perdre temps cuinant per després menjarteu gelat...
A mi m'encanta la raclette!!! Pel pròxim sopar ves treient-lo de l'armari
Publica un comentari a l'entrada