diumenge, 15 de febrer del 2009

Road to the Oscars (II) + Comencen les enquestes

Dijous vaig anar a veure 'La duda'. En la primera entrada sobre el tema Oscars ja hi ha comentaris del Dani sobre la pel·lícula. D'acord amb ell que d'entrada pensaria que es una pel·lícula sobre anglicans i no catòlics. També em va sorprendre que haguessin classes mixtes i barreja d'eclesiàsics en una escola. No crec que aquí això hagi succeït o succeeixi però tampoc sé molt d'escoles cristianes.
Destacable de la pel·lícula, a part de les interpretacions (alguna pel·lícula que recordeu amb nominació als Oscars per als quatre primers intèrprets del Cast?) per mí: 1) força humor subtil, irònic, d'aquell que m'agrada a mi; 2) el fet de ser una pel·lícula ascendent i amb això vull dir que tot i que se'm va fer llarga al començament, va progressivament millorar i té un final que em va encantar i em va deixar molt bon gust de boca.

Aquesta setmana em queda veure 'Slumdog Milionaire' i 'The reader' , així que si algú s'apunta... Dilluns al Renoir Floridablanca a les 22.50 la primera.

Com el cap de setmana que ve no hi sóc i vull donar resultats abans... començo ja les enquestes dels Oscars amb les propostes a millor guió:



I més difícil (vull dir que només n'he vist dos):

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sobre la pregunta, por ejemplo:

1) TOM JONES

Actor: Albert Finney
Actor secundario: Hugh Griffith
Actriz secundaria: Diane Cilento
Actriz secundaria: Edith Evans
Actriz secundaria: Joyce Redman

Ninguno/a ganó...

2) EL PADRINO

Actor: Marlon Brando
Actor secundario: James Caan
Actor secundario: Robert Duvall
Actor secundario: Al Pacino

Ganó sólo Brando.

3) EL PADRINO 2

Actor: Al Pacino
Actor secundario: Robert de Niro
Actor secundario: Michael V. Gazzo
Actor secundario: Lee Strasberg
Actriz secundaria: Talia Shire

Sólo consiguió la estatuilla de Niro.

Ya vemos que las multinominaciones en actores no suelen ser muy prolíficas en premios, incluso en películas tan reconocidas como éstas.

Y seguro que hay alguna más por ahí en 80 años de Oscars...

Antes de ver "The doubt" y su trasfondo más o menos polémico o religioso, tras visionar "The reader" me reafirmo en que la auténtica religión de este mundo es el amor (bueno, algunos dirán que la religión es el amor a Dios, hummm...) La película que más me ha transmitido a nivel personal de la hornada de los Oscars este año de momento, más allá de su mayor o menor calidad cinematográfica, que también la tiene, aunque no sea una obra maestra, evidentemente... A ver que tal "Slumdog"...

Saludos,

David.