dilluns, 2 de juny del 2008

I jo hi vaig ser

Estic una mica KO amb la notícia de l'incendi als estudis Universal. Ja sé que és una cosa bastant estúpida sentir pena per això, però quan has estat a un lloc d'aquests et fa una mica de tristor assabentar-te que s'està cremant. Sembla ser que està controlat i per sort no ha hagut danys personals.
Això sí, recordo molt bé dues de les àrees afectades, la plaça de "Regreso al futuro" i l'atracció de "King Kong". Quan passaves per la plaça, la recordaves tan bé de les pel·lícules!!!
Espero que si alguna vegada hi torno, l'hagin reconstruït.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Potser no ve a "cuentu", però com la cosa va d'estudis i de cine, je, je...aprofito per comentar que dijous va finalitzar la 4ª temporada de Lost als EUA, i que la comunitat de frikis que seguim la serie al dia gracies a internet estem encara en estat catatonic:primer per l'escena final de l'anomenada "finale" (2 capitols en un!!) i desprès perque no sabem que serà de nosaltres tots aquests mesos fins que emetin la cinquena i (sembla ser) la darrera temporada.
Particularment considero que ha sigut la millor part de les quatre emeses fins ara, i més comptant que tot i ser la segona una mica fluixa, el final de la tercera és insuperable amb un flashforward de oscar.Tot i els tics de ciència ficció que s'endevinen, la interpretació, el guió i (sobretot) els diàlegs han mantingut el nivell per sobre del notable.
En fi, si algú de vosaltres segueix la versió TVE, us recomano que no us la perdeu quan la facin...i si algu altre no l'ha vist mai, no cal que us afegiu, millor comenceu de zero.
(Per malalts:www.lostzilla.net)