dilluns, 19 de maig del 2008

Recomanació sèrie

El meu sentit de l'humor és una miqueta especial i potser per això m'agrada una sèrie que actualment estan fent al canal TNT del Digital. És The Office. Tot i que a tot arreu diuen que la versió britànica, una mica anterior, és millor, us recomano del tot que l'enganxeu on pugueu.
No és una sèrie per riure de forma esbojarrada però sí somriureu constantment. I per a qualsevol que treballi en una empresa, com a mínim pensa com reaccionaria si estés allà.
L'estil és una mica especial: els esdeveniments se succeeixen alhora que els van entrevistant, com si algú fes un documental de l'empresa.
Impagable el cap amb les seves sortides to, i el segon d'abord, en Dwight, un personatge realment particular i que mereix un monument en l'olimp dels freacs. Però l'èxit d'aquest personatge és també degut a les bromes d'en Jim amb la complicitat de la Pam.
Però crec que el millor és que us la mireu.

Alguns exemples de diàlegs:
"Dwight: Sí, vi de "Boda en boda". Fui a ver "Grizzly Man" pero me equivoqué. Esperé una hora pero no cambié de sala. Es lo que hacen los osos. Atacan de repente"
"Creed: La homosexualidad no me ofende. En los 60 hice el amor a muchas, muchas mujeres. A menudo al aire libre... en el barro, bajo la lluvia. Y es posible que algún hombre se colara. No había manera de saberlo"

1 comentari:

Anònim ha dit...

Miraré de baixar la serie de la red, je,je,je...petons a la familia