dilluns, 26 de maig del 2008

Resum del SOS 4.8 (1. Arribada)

El passat pont de l'1 de maig vam estar a Múrcia al Festival Internacional d'Acció Artística SOS 4.8, un festival multidisciplinar on pensament, art i música confluïen en 48 intenses hores. La veritat és que sempre m'ha costat anar de festivals, i de fet al FIB només hi vaig anar un cop i per veure el meu grup favorit (The Cure per als que no ho saben), i Múrcia està un bon tros més avall.

Però aquí havia una mica d'interès afegit. El que ha patit tots el maldecaps per muntar-ho és un bon company de facultat i de futbol al qui ens venia de gust donar suport (moral) en aquesta aventura. També ens donava passis VIP i la veritat és que és una sensació molt xula sentir-se privilegiat i accedir on normalment no pots. També les birres i cubates gratis que teníem van ser el complement perfecte, que tot s'ha de dir.



Així que vam agafar el cotxe perquè els mitjans alternatius ja no eren possibles i cap a Múrcia. Ens allotjàvem a l'hotel de l'organització (i això també té la seva gràcia, ja ho veureu) i com el sarau no començava fins al dia següent, vam fer una mini excursió per Múrcia, admirant les flors i la Catedral i menjant plats típics com el Zarangollo.



I a dormir aviat perquè al matí següent ja teníem les primeres activitats.