diumenge, 18 de maig del 2008

Vicky Cristina Barcelona

Les primeres imatges de la pel·lícula donen la sensació que almenys a Europa, que és on més agrada en Woody, sembla que fomentarà encara més el turisme a la nostra ciutat. Tot i així, suposo que en els tràilers promocionals dóna la sensació que la presència de Barcelona és molt superior a la que serà en realitat.

Us poso el tràiler amb aquestes imatges per si encara no l'heu vist. I recordeu, no crec que el tema empitjori el que "L'auberge espagnole (Una casa de bojos)" ha aconseguit amb els Erasmus.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Maida, enhorabona pel blog, no sé d´on treus el temps, però bravo!. El trailer ja l´havia vist i fa bona pinta. La crítica de El País no la deixa malament, diu que no és una obra mestra però que és molt divertida i avui en dia és molt dificil trobar una peli divertida amb cara i ulls. Haurem d´esperar una mica per veure-la però de moment divendres ja tenim aquí Indiana Jones!!

Alex Morcillo ha dit...

Este rodaje es famoso por algunos contratiempos que han tenido durante el rodaje y posterior montaje de algunas secuencias.

Al parecer la gente de la calle, a pesar de haberse pedido que no lo hicieran; se asomaban a las ventanas de sus viviendas para mirar como se rodaban las escenas y eso hizo que por rodaje se tuvieran q modificar planos y en edición desplazar también algunos...

Toda una historia épica para los pobres productores :S

Anònim ha dit...

A propósito de "Una casa de locos". ¿Era ésta la película que tenía alguna escena grabada en el Mirinda? Parece que recuerdo que en tiempos de Quique le alquilaron el bar unos días...