dijous, 10 de juliol del 2008

10/7/2008 (Dj) - 4t Encierro (El Ventorrillo)

Toros: 'Mocetón', 600kg, Negre mulato; 'Temeroso', 640kg, Negre; 'Temerario', 580kg, castany; 'Fangoso', 695kg, Negre; 'Embustero', 695kg, Negre; 'Faja-roto', 580kg, negr
Duració: 2min 41 seg

Avui l'encierro (vídeo) era una incògnita: ramaderia sense experiència, toros amb un promig de pes molt elevat, però el resultat no ha decebut. Un encierro bastant ràpid amb els toros en diversos blocs que han permès des de la meitat del recorregut fer carreres ben maques a molts dels corredors. Lamentablement hi ha un ferit per banya però el seu pronòstic és favorable. Com cada dia força traumatismes per caigudes i trepitjades dels toros.
Per no repetir, direm que res destacable fins a l'ajuntament on un noi ben despistat ha estat completament atropellat per un toro i un altre ha estat trepitjat per tot el grup. El toros com en la resta de dies no han tingut problemes a la corba d'Estafeta, però a l'igual que ahir s'ha fet un muntó a la banda esquerra, hi ha hagut trepitjades, però el més greu ha estat un noi que estava com s'ha d'estar, ajagut. De sobte ha aixecat el cap pensant que ja havia passat tot i s'ha trobat la cara del toro, espantat, ha volgut fugir però el toro l'ha enganxat...
A partir d'aquí els toros s'han anat separant i això ha permès força carreres, tot i que avui es començava a veure la massificació que provoca caigudes que poden tenir molt males conseqüències. De fet a meitat Estafeta havia un gran muntó que si arriba a enganxar-lo el toro d'ahir els matxaca a tots.
Tot ha acabat bé, a la plaça on després han començat les vaquilles, les reines de la festa cada dia, amb els sonats que s'hi tiren d'hora.
PD: El corresponsal ha tornat sa i estalvi... i amb moltes aventures per explicar