dissabte, 12 de juliol del 2008

11/07/2008 (Dv) - 5è Encierro (Jandilla)

Toros: 'Batallador', 585 kg, Castany; 'Benévolo', 610kg, Negre mulato llistó; 'Tenebroso', 585kg, Negre, 'Auditor', 555kg, Negre mulato llistó; 'Resoplido', 555kg, Negre bragat; 'Relamido', 560kg, Negre
Duració: 2.36 min

L'encierro d'avui (vídeo), també rapídissim, ha estat un altre dels que cal donar gràcies a San Fermin. Molta més gent i toros amb fama de perillosos que avui han perdonat moltíssim i no han fet cap ferit per banya mentre que en els seus últims 6 anys n'havien fet 26.
Com sempre han sortit units. En arribar a Mercaderes hi ha hagut més d'una trepitjada i l'últim toro ha relliscat, però de seguida s'ha aixecat i ha continuat amb les companys. Han girat bé per Estafeta i aquí els toros s'han començat a separar, permetent sobretot els tres últims força carreres. Hi ha hagut uns quants muntons per Estafeta però els toros han continuat endavant sense fer-ne gaire cas o en algun cas han trepitjat als mossos, i en una d'aquestes trepitjades gairebé ha empitonat a un mosso però al final només li ha donat amb el cap.

El miracle ha estat en l'entrada al carreró quan un dels toros s'ha arrimat a la tanca de la dreta i s'ho ha emportat tot per endavant, però no n'ha ferit cap.
L'entrada a la plaça ha estat tranquila i tothom ha respirat.

1 comentari:

Nui ha dit...

26 ferits per banya en 6 anys??Déu n'hi do. No sabia l'estadística però la fama se la tenien ben guanyada. Amb l'encierro d'aquest any els hi baixara una mica la mitjana :)