dilluns, 21 de juliol del 2008

Ratatouille tota sencera

Divendres va ser un dia especial. Havent dormit poquet la nit de dijous (gent del SIR, com agraeixo aquestes festes boges!!), divendres teníem una cita a Sala Montjuïc, les sessions de cinema a l'aire lliure que s'organitzen al Castell de Montjuïc.

El dia escollit era el dia que passaven una pel·lícula d'animació, perfecte per a l'Ariadna (tot i la VOS). De tota manera em preocupava poc que es dormís o s'avorrís. La seva principal il·lusió era fer un picnic. I això ho vam fer amb escreix. Va ser divertit després de tres anys sense pujar (l'últim cop ben embarassada) tornar a seure al terra, sopar mentre escoltes música (o la deixes sonar si no es gaire bona) i després veure una bona pel·lícula, estiradet a una hamaca (o al terra el que ho prefereixi) i tapadet amb una manta, que tot i ser juliol refresca moltíssim.
I tot i que aquest cop la cosa va ser molt familiar amb només la companyia del 'tiet Deivid', l'estona va valdre la pena, i em va permetre veure tota la pel·lícula sencera per primer cop.

3 comentaris:

Marc ha dit...

Així m'agrada, l'Ariadna amb una vaca a la samarreta. Molt maca, per cert. ;-)

Salutacions,
Marc F.

Anònim ha dit...

Per curiositat, de que es va composar el pic-nic...?

Marc C

Maida ha dit...

ja saps que em cuido: croquetes, frankfurts petits, lacon, pastís anglès, foie, olives i selecció de cerveses